11 de febrer: Dia internacional de la Nena i la Dona en la ciència

Demà 11 de febrer és el dia internacional de la Nena i la Dona en la ciència. A l’escola hem parlat de la importància de la igualtat de nens i nenes i hem fet un experiment per comprovar que tots i totes podem fer el que ens proposem.

El grup de P3 Infla los globos para tu fiesta sin dejarte los pulmones con este experimentoha vist la reacció química que es produeix quan es mescla el vinagre i el bicarbonat dins d’un recipient. Hem observat que d’ aquesta unió se’n desprèn un gas (CO2) el qual ha fet que el globus de l’ampolla s’inflés. Us adjuntem l’enllaç per veure les imatges i els vídeos del moment.

Make a spinning helicopter - Double HelixA P4 han descobert els moviments que fa un helicòpter de paper en caure des d’una gran alçada (aerodinàmica). Podeu observar les imatges de l’experiment clicant l’enllaç.

Xerraserra: Fem volar "Monigotes" de paper/ExperimentEls infants de P5 han descobert l’electricitat estàtica. Fregant el globus sobre el cabell o un jersei de llana es genera una energia que fa que el fantasma de paper s’elevi i floti pels aires. Si cliqueu l’enllaç podreu veure una mostra de l’activitat.

Tots els nens i nenes han sortit avui amb la mostra de l’experiment, esperem que us el puguin explicar i recordem que demà 11 de febrer és el dia de la dona i la nena a la ciència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *