Cantània 2016:BABAUA. LES DESVENTURES DE MIMÍ

Com cada curs, els alumnes de 5è de l’escola han participat al projecte Cantània 2016: Babaua. Les desventures de Mimí. És un projecte musical produït pel Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona, subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Al Vallès Oriental està organitzat per la Fundació Privada Cultural de Granollers AC amb el Teatre Auditori de Granollers. La nostra escola aquest és el 8è curs que hi participa.

La Mimí és una joveneta càndida i innocent, que viu preocupada pel seu aspecte, per la seva coqueteria. Amoïnada per la dificultat de trobar promès, desencisada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes, Mimí rebrà l’ajuda de Cupido. Un Cupido múltiple, que li ofereix un pacte ben original: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l’evolució tecnològica de la humanitat. D’aquesta manera, Mimí descobrirà el gust per l’aprenentatge i s’oblidarà de les banalitats supèrflues que l’havien preocupat fins que va topar amb Cupido. I, tot aprenent, Mimí entendrà que el veritable amor està íntimament relacionat amb la voluntat d’estimar, més que no pas amb la facultat de seduir.

FITXA ARTÍSTICA

Composició: Jordi Domènech
Escriptor: Pere Riera
Direcció escènica: Ignasi Tomàs i Lourdes Solà
Direcció musical: Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montse Meneses

Aquest article ha estat publicat en Curs 2015-16, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *