CLUB DE LECTURA

Gràcies a la biblioteca Tirant lo Blanc de Belianes els alumnes de l’escola Maldanell també participem al club de lectura, el qual dinamitzem des de l’escola amb el guiatge de la Marta de la biblioteca.
Aquest matí ens hem desplaçat a la Bassa de Belianes per poder gaudir d’un matí amb la Maria Girón, il.lustradora del llibre “Nou maneres de no trepitjar un bassal”. Ha sigut un matí molt interessant!!!!
Moltes gràcies a la biblioteca i a la Marta!!!!

Un comentari a “CLUB DE LECTURA

  1. Moltes gràcies a vosaltres per venir, i per totes les preguntes súper interessants que vau fer!!! També per ser valents i apostar per la conversa literària a l’aula a través d’un club de lectura, ens encanta poder acompanyar-vos en aquest nou camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà