PROJECTE DEL MÓN DE LES PARAULES

Aquest curs  2013-2014 el dedicarem als poetes i escriptors com Salvador Espriu i  Joana Raspall.

Pel que fa a Salvador Espriu, treballarem els seus poemes, la seva biografia i el seu compromís amb la Llengua Catalana.

Celebrarem el dia 21 de març, que és el dia internacional de la Poesia, a fer-li un petit homenatge.

Pel que fa a Joana Raspall treballarem la seva poesia més en la vessant de lèxic i contingut dels seus poemes, ja que són propers als nens.

També treballarem el projecte des de la vessant d’ Educació Visual i Plàstica, amb poemes visuals de Joan Brossa,  jugant amb les seves lletres.

Ja us anirem ensenyant els nostres treballs.

PROJECTE DEL MÓN DE LES PARAULES

El dia 23 de setembre vam penjar un gran mural amb totes les lletres de l’abecedari per tal de poder començar a treballar la pròxima setmana la primera de les lletres de l’abecedari.

.

El dia 26 de setembre vam començar amb el nostre projecte, on tots petits i grans vam començar a buscar al diccionari paraules que la primera lletra fos la lletra A, els petits, a traves d’un llibre de la lletra A van buscar una paraula , els grans van trobar-la al diccionari. Un cop trobades les vam apuntar al nostre diccionari d’escola.

Van sortir paraules com : arbre, avió, apaivagar, arranjar, àgora, afer, afí

El dia    3  d’octubre,    vam continuar amb la lletra B,on vam aprendre les paraules : balcó, bomber, bohemi, butxaquejar,bobina, bòlit, badar i benevolència.

Seguim amb el dia   10 d’octubre   amb la lletra C,  vam trobar les paraules:cotxe, cocodril, capissar, conjuminar,cúmul, comissar,curosament i cangueli.

El dia 17 d’octubre vam endinsar-nos amb la lletra D, vam aprendre les paraules : dit, dau, disbauxa, diable, domino, decasil.lab, diabòlic i dinosaure.

 

DICCIONARI DE LA NOSTRA ESCOLA, cada setmana de totes les paraules que surten entre tots, les apuntem al nostre diccionari ( els alumnes de cicle inicial, mitjà i superior), i els alumnes d’educació infantil van fer un dibuix.

 

Aquesta és la metodologia que seguim cada setmana a l’escola, treballant  la pròxima lletra de l’abecedari.

EN AQUEST POWER POINT US DEIXEM LES PRÀCTIQUES DELS NOSTRES ALUMNES RELACIONADES AMB EL NOSTRE PROJECTE DEL MÓN DE LES PARAULES.

Esperem que gaudiu visualitzant-lo.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà