Campionat de Catalunya de Socorrisme

El cap de setmana passat, l’Ivan de 3r i jo, la Paula de 4t, vàrem participar al Campionat de Catalunya de Socorrisme  a Salou amb el Club Natació Sant Joanenc.  El meu equip va guanyar una copa i moltes medalles. El disssabte vàrem  fer socorrisme de piscina i el diumenge socorrisme de platja. A mi em va agradar més el de piscina. Ens la vàrem passar molt bé!!!!

3 thoughts on “Campionat de Catalunya de Socorrisme

  1. mmacias Post author

    Ei, Andrea estic super contenta dels bons lectors i lectores de 4t. M’agrada moltíssim que us estigueu tan interessat en llegir. La Neus està molt contenta que la teva germana tingui ganes d’anar a 3r. Segur que a CM se la passarà tan bé com tots vosaltres i que aprendrà un piló de coses. Segueix llegint i gaudeix de l’estiu

  2. ANDREA

    Hola MONSE!,soc jo l’Andrea.Avui he llegit,i vaig per la pág. 228. El conte es diu Geronimo Estilton Cuarto Viage al Reino de la Fantasia. És molt guai!!!!,en el conte hi ha:fades,dracs,bruixes,trols…Es un conte fantàstic.La meva germana està impacient d’anar a 3r,això digueu a la Neus he,he…

    BON ESTIU
    Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *