COLÒNIES A CAN MUNDET – CICLE MITJÀ

La setmana passada els nens i nenes de tercer i quart vam anar de colònies a Can Mundet, de la població de Vidreres.

Vam passar tres dies genials on vam fer activitats d’aventura com la tirolina, el tir amb arc, els ponts de mico i l’escalada. Totes aquestes activitats anaven acompanyades d’un reportatge que vam fer entre tots els nens i nenes. És a dir, vam fer de reporters, entrevistadors, actors… de totes les activitats d’aventura que vam fer. Els monitors ens van dir que quan tinguin el vídeo editat ens l’enviaran a l’escola. Quines ganes de veure’l!

La casa ens va agradar molt ja que és una antiga casa senyorial enmig del bosc i tenia molt d’encant. Els nens de tercer estàvem a la primera planta i els nens de quart a la segona. Era molt divertit estar a les habitacions amb els nostres amics i amigues compartint tres dies genials.

La primera nit ens va costar una mica dormir ja que estàvem tant emocionats que teníem ganes de xerrar i xerrar. A la segona nit tot va anar com la seda, estàvem cansadíssims! I el menjar… doncs la veritat és que tot era molt bo i teníem una gana de llop!

En general ens ho vam passar pipa, sobretot en els jocs de nit que ens encanta jugar amb els lots i buscar coses, és molt divertit!

Vam passar tres dies genials i aquí us deixem un recull de fotos i vídeos perquè us feu una idea. Esperem que us agradin!