TENIM UNA INCUBADORA A PRIMER CURS

Aquest trimestre comencem el PROJECTE DELS POLLETS a primer curs de primària.

Aquesta tarda la Ivet Canet (6è) ens ha portat els ous de gallina perica que té el seu avi. Són ous fecundats pel gall i que nosaltres hem posat a la incubadora. Cada dia haurem d’anar girant, un cop al matí i un cop a la tarda, els ous. Aquest procés serà aproximadament de 21 dies, els dies que es necessita perquè neixin els pollets.

Després a la tarda, he anat amb en Josep del Molí de l’Ylla, que m’ha donat els ous d’ànega que són de color blavosos i verdosos i que també he posat a la incubadora. Ens ha explicat en detall com cal cuidar-los (28 dies d’incubació) sobretot a l’hora de néixer ja que els cal ajuda perquè la closca de l’ou és molt gruixuda i els aneguets des de dins els costa trencar-la.

               ous d'ànega                ous de gallina

OUS D’ÀNEGA                                 OUS DE GALLINA

incubadora 1rA Incubadora 1rB
INCUBADORA 1rA                                             INCUBADORA 1rB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà