LA NOVA NORMALITAT ARRIBA A SISÈ

Tots hem fet mans i mànigues per acollir les nostres alumnes de la millor manera possible. Per fi estem a l’escola novament i comencem les activitats que ens pertoquen: aprendre, formar-nos, estimar-nos, relacionar-nos… i podríem posar molts més verbs relacionats amb la nostra vida escolar. Això sí: amb mascaretes, gels, distància, ventilació, separació de grups i mestres i més coses que ens fan anar de corcoll. Però, és segur, ens anirem adaptant fins a superar aquesta situació tan difícil que ens ha tocat viure.

Aquí us deixo un petit vídeo dels primers dies. Falta la Salma que el dia de la gravació no hi era. Ja la veureu en propers vídeos.

 

 

Aquest article ha estat publicat en 9. Sisè. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *