El barri de l’escola: L’EIXAMPLE

Estàvem treballant el projecte, El barri de l’escola: L’Eixample quan el coronavirus va fer que ens quedéssim a casa.

Ens ha quedat pendent fer algun recorregut més pel barri per conèixer millor quins serveis hi ha, quines curiositats hi podem trobar… i realitzar un taller a la masia de Can Manent amb l’Eloi Botey que porta el projecte Arrela’t. El curs vinent ho farem!!!

Podeu veure imatges d’un dia que vam sortir a donar una volta a l’illa de l’escola per recollir informació dels noms dels carrers, de com funciona la numeració dels edificis, fer un recompte del mobiliari urbà…

Aquests dies de confinament recordarem el què hem après i farem recerca des de casa.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *