Els nens i nenes de 6è també #ensquedemacasa!!!

Hola nens i nenes,

Sé que són temps difícils i que per a vosaltres també és una situació diferent, tots teníeu unes ganes enormes d’ensenyar la nostra escola a les futures famílies i no ha pogut ser, heu estat  treballant molt i practicant molt, uns fent d’alumnes i uns altres de famílies i a l’inrevés, estic convençuda que hauria estat increïble com totes i cadascuna de les diferents activitats que feu dia a dia i que ens deixen bocabadats.

Però ara és el moment d’estar units i mantenir-nos positius i demostrar que tots i cadascú de nosaltres #ensquedemacasa.

Ara però, ja sabeu que sempre hi ha un però amagat, el dia és molt llarg i hem de tenir temps per fer de tot. És important que no pensem que són unes vacances, hem de seguir treballant de valent, és el vostre últim any i encara tenim feina per endavant.

Així doncs, us recomano que intenteu mantenir una mica l’horari de l’escola per tal de no trencar el ritme de treball. Us recomano que us feu un horari i intenteu seguir-lo cada dia.

Sóc conscient que ja us vaig preparar feina de repàs de matemàtiques del que havíem estat treballant aquest curs, material per practicar les competències tant de llengua com de matemàtiques, acabar el llibre d’en “Gelsomino” i llegir altres llibres.

Aprofiteu també per endreçar les habitacions, sempre hi ha algú que també pot endreçar “la carpeta”…, feu una miqueta d’exercici físic, penseu activitats originals cada dia i quan tornem ens les ensenyareu a Educació Física, segur que surten idees ben originals.

També podeu aprofitar per veure aquella sèrie o aquell programa de TV que tant us agrada o fins i tot jugar una mica a vídeojocs, he dit una mica eh?,… aprofiteu també per compartir estona amb la família amb els jocs de taula, tots aquells jocs que van portar els reis aprofiteu-los.

Tot això ho superarem junts, una abraçada molt forta a tots i totes.

Fins aviat,

Xènia!!!

*** Aprofiteu també per veure l’InfoK, i estar al dia de les notícies.

Tot seguit us deixo uns quants enllaços per poder seguir treballant, així com diferents aplicacions pels ordinadors i tablets:

  • Con M.A.R.S., Misión para Aprender Repasando con SM, los alumnos de 3º a 6º de Primaria pueden seguir aprendiendo mates, sociales, lengua, naturales e inglés. Solicita tu código de acceso aquí
  • Con Academons los niños podrán repasar contenidos de toda Primaria.
  • En la plataforma educativa Smile and Learn los niños encontrarán juegos, vídeos y cuentos interactivos.
  • Prueba Smartickmétodo online de aprendizaje de matemáticas para las familias.

Practica el càlcul de percentatges amb aquests jocs interactius:

http://www.eltanquematematico.es/proporcionalidad/txcc/txcc_p.html

http://ntic.educacion.es/w3//eos/MaterialesEducativos/mem2008/visualizador_decimales/porcentajes.html

http://ntic.educacion.es/w3/recursos/primaria/matematicas/porcentajes/menu.html

RECURSOS DIGITALS PER A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *