Activitat a l’Escola de Música

Hem anat a l’escola de Música Municipal per realitzar una activitat que organitzen per als alumnes de 1r. de les escoles. Nosaltres hem compartit l’activitat amb els alumnes del Pilar i amb les famílies que han pogut venir.

Hem cantat les cançons que ens va ensenyar l’Helena i que hem treballat a l’escola i els professors i professores de música ens han acompanyat amb els seus instruments.           Ha quedat una cantata de meravella!!

Ahh! i ens han presentat un munt d’instruments: el seu nom, com sona, a quina família pertany…

Quina activitat més “guai”!!!

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *