Activitat de projecte: El nostre pes i el de les vaques

Benvolgudes famílies,

Continuem treballant amb el projecte de les vaques. Aquest cop treballem el pes.

Els nens i nenes de la classe volien saber quant pesen les vaques, ja que havien vist que eren molt grans. Arrel d’aquest interès vam investigar i vam descobrir que una vaca petita com nosaltres pesava aproximadament uns 250KG. Quin número més gran! Amb aquesta informació van començar a sorgir preguntes i també moltes idees sobre el nostre pes.  Pesem més o menys que les vaques? I si ens posem tots junts, qui pesa més, la vaca o nosaltres?

Per descobrir-ho, cadascú de nosaltres va pesar-se en una balança: 14, 15, 16KG…  Cada infant va enganxar, a sobre d’un mural, un tap de retolador damunt del número que li havia sortit a la balança. D’aquesta manera vam poder veure, a través d’una gràfica, quin era el número que més es repetia, el que menys, quant pesàvem tots junts, quin era més gran i quin més petit, etc.

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses noves. Ho podeu veure fent clic AQUÍ.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *