4t. visita la biblioteca Martí Rosselló.

El passat dimarts dia 14 de gener, els nens i nenes de 4t. vam realitzar una visita guiada a la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar. Ens va rebre  la Núria, una de les bibliotecàries, que ens va explicar el funcionament general de totes les biblioteques.

Més tard vam accedir a la sala de lectors de fins a 14 anys, on la Núria ens va explicar els tipus de llibres que hi podíem trobar i també com estaven organitzats. Per assegurar-nos que havíem entès el funcionament, ens vam organitzar per grups de dos o tres companys i vam haver de trobar tres llibres, tot seguint les pautes que segueixen totes les bibliotecàries i bibliotecaris d’arreu.

Després del joc de recerca, vam tenir una estoneta per estar a la sala de lectura gaudint d’algun llibre.

La veritat és que ens ho vam passar d’allò més bé!

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *