Una conferència sobre els pingüins

Els nens i nenes de segon han fet una conferència sobre els pingüins. Amb tot el que han après han fet uns murals on s’explica com són, què fan –i què no fan–, com neixen les cries, què mengen –i qui són els seus depredadors–, les espècies que hi ha i on viuen.

Cada grup d’alumnes ha fet un dels murals i entre tots els components han escrit tot allò que sabien. Després s’han repartit la informació per a que cadascú expliqués una part.

Han assajat la conferència, vocalitzant, en veu alta i a poc a poc per tal que totes les explicacions s’entenguessin molt bé. Tot seguit han anat a les classes de P-3, P-4, P-5 i 1r a fer la conferència.

Mina Vella

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *