Anem a la Filmoteca

Divendres passat va ser l’últim dia d’escola abans de les vacances  i els nens i nenes de cicle superior vam anar d’excursió a la Filmoteca.

Allà vam tenir la sort de poder veure el film ‘Estiu 1993’, un drama autobiogràfic que el 2018 ha rebut, entre altres, els Premis Gaudí al millor film, direcció, guió, muntatge i actriu de repartiment i els premis Goya a la millor direcció novell, el millor actor de repartiment i la millor actriu revelació i vam tenir el privilegi de poder parlar amb la directora del film, la Carla Simón, qui ens va explicar anècdotes i curiositats del procés de creació, tant del guió, com del rodatge, etc.

Després vam anar passejant fins al Parc de la Ciutadella, on vam dinar i jugar pel parc. Ens va fer un dia esplèndid i va ser una gran dia per acabar el trimestre tots plegats. Ara ens esperen un dies de vacances i tornarem amb les piles carregades per gaudir d’unes bones colònies tots junts.

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2018 - 2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *