Aprenentatge social, emocional i ètic

Aquest trimestre,  els alumnes de 6è hem portat a terme una prova pilot per aplicar un programa d’aprenentatge social, emocional i ètic, desenvolupat a la universitat nord-americana d’Emory, a Atlanta.

L’objectiu del programa ha estat donar eines als alumnes per desenvolupar la cohesió de grup i les habilitats de comunicació interpersonal. A les diferents sessions hem treballat  la gestió de les emocions, l’autoconeixement, l’empatia i l’aprenentatge cooperatiu.

Les sessions les hem realitzat a l’hora de valors i les han dirigit el German i la Milena, dos educadors de carrer que treballen amb l’ajuntament de Premià de Mar en temes de control d’absentisme i als que ja coneixíem perquè  havien vingut a fer alguna xerrada el curs passat.

La valoració que fem  és molt positiva i ens agradaria que aquesta prova pilot tingués continuïtat i el programa es pogués dur a terme de forma extensiva i generalitzada.

Sabem que aquests dies s’està presentant l’experiència a les jornades que és fan a Nova Delhi i esperem tenir notícies aviat.

SEE LEARNING!

Team is starting to arrive in Delhi for our big SEE Learning Launch with His Holiness the Dalai Lama! #SEELAUNCH2019 April 4-6. The Global Launch will be Livestreamed for a worldwide audience at https://www.dalailama.com/, http://compassion.emory.edu/ and at https://www.facebook.com/emoryseelearning.

Publicada por Center for Contemplative Science and Compassion Based Ethics en Viernes, 29 de marzo de 2019

Aquest article ha estat publicat en Curs 2018 - 2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *