Visitem Premià de Mar

El projecte del nostre poble, Premià de Mar, va agafant forma i cada cop en sabem més coses.

Avui, els nens i nenes de segon, hem anat a visitar les antigues fàbriques o els espais que ocupaven antigament. També hem tornat a recordar com són les cases de cós i quines menes n’hi ha. Hem tingut la sort de trobar-nos a la Joana del menjador que ens ha obert les portes de casa seva i ens ha ensenyat una casa de cós per dins (la planta baixa, el cancell, la cuina, la sala, el sotaescala i l’eixida, amb el safareig i l’antic quarto on hi havia el lavabo). MOLTES GRÀCIES, JOANA, per la teva generositat. Un petó.

Després la visita ens ha portat cap a L’Amistat, Can Roura, el Patronat i la portalada de l’església. També hem conegut per què el carrer Gibraltar es diu així (ho podeu preguntar als vostres fills i filles) i de tornada cap a l’escola hem fet una paradeta a Can Sampere.

Aquí teniu una mostra de fotos. Gaudiu-la.

Visita Premià de Mar 2n on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en Curs 2017 - 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Visitem Premià de Mar

  1. Rebeca Peña diu:

    Ara entenc perquè l’exposició va sortir tan bé! No només ho treballeu a classe… També ho experimenteu!! M’encanta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *