Sortida al riu

El passat dijous dia 26 d’abril els nens i nenes de 3r i 4t vam anar a Riells del Fai i a Sant Adrià del Besòs a realitzar diverses activitats de camp relacionades amb la vida al riu. La primera part de l’activitat la vam dur a terme al riu Tenes (afluent del riu Besòs), en el paratge del Parc Natural del Singles de Bertí. L’activitat va consistir en l’observació i anàlisis de l’aigua del riu, la mesura de l’amplada, profunditat, temperatura, captura d’éssers vius, etc. Enguany, degut a la gran quantitat de pluges hem pogut observar el salt del riu Tenes.

La segona part de l’activitat, la vam realitzar a la desembocadura del riu Besòs, vam prendre noves dades i d’aquesta manera vam poder comparar-les amb les del seu afluent.

Vam fer moltes coses més, així que si pregunteu als vostres fills i filles les podreu conèixer.  😉

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2017 - 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *