Taller del mar

El passat dimecres dia 7 de març, els nens i nenes de 4t de Primària, aprofitant que  hem estudiat el mar a través d’un projecte de treball,  ens hem acollit a una proposta del Projecte Arrela’t, que promociona l’Ajuntament de Premià, per assistir a una xerrada i realitzar  uns tallers relacionats, directament, amb la vinculació que els veïns i veïnes de Premià de Mar han tingut amb el mar i els oficis relacionats, des dels orígens de la   població marinera, com ara, armadors,  mariners que anaven cap a l’ Àfrica i a les Amèriques per comerciar, pescadors, mestres d’aixa….

Ens va agradar conèixer aquest vincle que , des de sempre,  ha tingut Premià amb el mar.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2017 - 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *