Cicle Mitjà al MNAC

El passat dimecres 17 de gener, els nens i nenes de Cicle Mitjà vam fer una passejada pel Museu Nacional d’Art de Catalunya. Vam realitzar una visita guiada i un taller. L’exposició que vam visitar s’anomena ” Cossos de tota mena”.

Vam poder gaudir de l’espai, fent la visita acompanyats d’unes  monitores fantàstiques, que ens van explicar, breument,  la història del Palau així com també l’evolució de l’escultura des del segle XIX fins l’actualitat, observant els cossos i interpretant-ne la simbologia, l ‘expressivitat, els materials utilitzats, etc.

El taller va consistir en l’elaboració de la nostra pròpia escultura. Vam dibuixar sobre cartolina negra allò en el  què ens agradaria convertir-nos i juntament amb una foto nostre vam fer un muntatge  3D.

La visita ens va agradar molt i amb el taller ens vam divertir de valent.

Per acabar-ho d’ arrodonir vam dinar al Parc de l’Espanya Industrial i vam tirar-nos unes quantes vegades per l’impressionant drac de ferro.

Ens ho vam passar genial!!!!

VID_20180117_120356 from Escola Dofi on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2017 - 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *