Visitem la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras

El dimarts dia 9 de gener, els nens i nenes de 4t de Primària hem realitzat una visita guiada a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar.

Ens ha rebut la Laura, una de les bibliotecàries que ens ha acompanyat durant tota la visita. Ens ha portat a la sala de lectura que està preparada per als primers lectors, és a dir, per als nens i nenes  de  fins a 13 anys. Ens ha explicat com estaven distribuïts els llibres en aquella sala i de quina manera ho feien els bibliotecaris per endreçar i trobar els llibres fàcilment.

Ens ha ensenyat a interpretar la signatura, que és el codi universal que utilitzen a totes les biblioteques per ordenar els llibres, de manera que els usuaris els puguin trobar, sense massa dificultats.

Per provar si ho havíem entès ens ha preparat un joc. Hem organitzat 9 grups de dos o tres alumnes cadascun  i hem hagut de localitzar tres llibres cada grup i respondre algunes preguntes, la resposta de les quals es trobava dins dels llibres que havíem de localitzar. Ha estat divertit. Ho hem trobat  tot!!!!!

La Bibliotecària ens ha felicitat perquè hem estat tranquils, amb un to de veu adequat, sense fer soroll i atents a les seves propostes i explicacions.

Ens ha agradat tant que hem demanat per quedar-nos una estoneta més, a gaudir dels llibres i de la lectura.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2017 - 2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *