Coneixem un nou esport: l’Spiribol

El passat 16 de febrer els alumnes de 5è i 4t vàrem desplaçar-nos a l’escola veïna i amiga La Lió per conèixer un nou esport.

L’Spiribol neix en una família que residia a les muntanyes de Lanjarón (Granada). Aquests, cansats de perdre pilotes muntanya avall, van decidir lligar-ne una feta de draps mitjançant una corda situada al punt més alt d’un pal. Aquest joc improvisat va ser dotat de normes i va anar evolucionant fins l’actual Spiribol.

Us deixem una seqüència de fotografies per tal que pugueu veure el bon matí que vam passar.

Agrair a en Jesús com a formador d’Spiribol que ens va presentar aquest nou esport d’una manera molt seqüenciada i divertida. I agrair molt especialment l’Escola La Lió per deixar-nos gaudir de les seves instal·lacions i compartir amb nosaltres aquesta activitat. Esperem poder viure moltes més experiències amb vosaltres.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2015 - 2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Coneixem un nou esport: l’Spiribol

  1. L’Spiribol és una activitat divertida, engrescadora i aporta bons valors tant esportius, físics com personals i de relació. Aquesta vegada, compartir-la amb vosaltres, va ser una gran experiència enriquidora que recordarem i que podem repetir-la!! Gràcies per “jugar amb nosaltres”.
    La Lió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *