Cantània 2015

El dilluns 18 de maig els alumnes de sisè hem participat  a la Cantània 2015 “AL BELL MIG DE LA TERRA”. Aquest espectacle és una oportunitat única d’actuar conjuntament amb altres escoles en un lloc tan emblemàtic com és l’Auditori de Barcelona.

Hem estat tot l’any preparant des de l’escola i amb molta il.lusió aquesta cantata.

Arribat el dia, des de l’escola s’ha viscut amb molta emoció! i tots els participants amb samarretes tenyides amb te negre i simulant el color d’Àfrica, han fet una actuació espectacular i molt emotiva, l’esforç ha valgut la pena. Enhorabona a tots i totes!!


 

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2014 - 2015. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *