XERRADA JOAN ARJONA

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquesta setmana el Sr. Joan Arjona ha vingut a l’escola i ens ha fet una xerrada molt interessant. Aquesta xerrada està dins de la campanya “AUTORS DE CASA” patrocinada pels comerciants de Balaguer, que tracta d’apropar els autors de la comarca a les escoles.

El Joan és un mestre, ja jubilat, que a part d’haver treballat en diferents escoles ha dirigit des dels inicis el CRP de la Noguera, actualment Serveis Educatius, ha publicat molts llibres de la comarca i de Balaguer, tant des del vessant turístic com pedagògic per ajudar a mestres i alumnes. També forma part del jurat del premi Baldiri Reixac.

Ens va parlar de tres temes:

  • Com es fa un llibre?

  • Les seves publicacions.

  • Rutes turístiques per la Noguera. Paisatges per descobrir.

Moltíssimes gràcies Joan i quan vulguis tornar seràs ben rebut!

Aquest article ha estat publicat en General, Informacions diverses. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *