VISITA AL CASTELL DE MONTSONIS

El dia 8 d´abril de 2011, la classe de cicle mitjà vam gaudir d´una sortida a Lleida.Vam anar a visitar el castell medieval de Montsonís, i ens van explicar les parts del castell.
A les 9:00, l´autocar va encendre el motor en direcció a Lleida. A dins del castell vam veure el baró entrant a la seva habitació. Quina sorpresa !!
El Jordi era el momitor que ens va ensenyar el forn, la cuina, el menjador, la capella, l’habitació dels hostes, la bodega, la presó, l’habitació dels avantpassats. A la bodega hi havia vi, i fins i tot vam poder pujar a la torre de l’Homenatge,on onejava la bandera que indica que el propietari del castell es troba present ,en aquell moment,en les dependències del castell. Allà dalt, vam veure passar molts voltors que venien del Pirineu i l´Òscar, mig en broma, es va fer el mort per veure si venien el voltors a cruspir-se’l, però no van caure en el parany.
Quan la visita es va acabar vam jugar a fet i amagar per tot el poble. Després vam amar a Agramunt a veure la fàbrica dels torrons. Ens van deixar fer una petita degustació i ens van donar un chupa chup del f.c.barcelona , un torró i una gorra de la fàbrica de torrons. Finalment vam anar a dinar i jugar a un parc.I ens o vam passar molt bé.

Alumnes de cicle mitjà.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, Cicle Superior, General, Llengua estrangera. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *