Halloween i Castanyada

Tot seguit us deixem les fotografies de la celebració de  Halloween i de la Castanyada.

Per Halloween els nens i nenes amb l’ajuda de les seves famílies van preparar a casa uns snacks d’allò més terrorífics. A l’escola vam fer concursos per veure quins eren els snacks que feien més por, els que tenien més bon gust….. i ens vam atipar de valent! Felicitem a totes les famílies per la feinada que vau fer a casa!

Per celebrar la Castanyada va venir a l’escola el grup d’animació Rovell d’Ou que ens va amenitzar la tarda i vam berenar. Gràcies Amipa per la vostra col·laboració!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Mobilitat sostenible

El setembre vam celebrar el dia de la mobilitat sostenible. Per fer-ho els nens i nenes de Cicle Superior van organitzar un circuit al pati de l’escola i tots els nens i nenes van portar de casa un vehicle amb rodes. Ens ho vam passar molt i molt bé!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Primer dia d’escola

Us deixem unes fotografies del primer dia d’escola dels alumnes d’Educació Infantil i de la llar d’infants.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Inauguració del curs 16-17

El passat divendres 9 de setembre a la sala de la cooperativa de Figuerola del Camp es va realitzar la inauguració del curs 16-17 de la ZER La Parellada, formada per les escoles Santa Magdalena del Pont d’Armentera, de Cabra del Camp i Mare de Déu de l’Esperança de Figuerola del Camp.

L’acte es va iniciar a les sis de la tarda amb una reunió de tots els mestres de la ZER per explicar a les famílies els aspectes principals i més rellevants d’aquest curs escolar.

Seguidament la Sra. Marta Ortega, especialista en neurodesenvolupament infantil, va oferir una xerrada molt interessant i vinculada al treball que s’està duent a terme a la ZER, amb el títol: “La importància dels reflexes primaris en l’aprenentatge”.

Per acabar es va oferir a tots els assistents coca i cava.

Aquest any és el primer curs escolar que es realitza una inauguració del curs conjunta les tres escoles de la ZER. L’equip de mestres ha quedat molt satisfet de l’acceptació d’aquesta proposta, anima a les famílies que no van poder assistir-hi que ho puguin fer en properes edicions i aprofita per desitjar a tota la comunitat educativa un bon inici de curs.

http://

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Setmana cultural

Aquesta setmana a l’escola hem fet activitats diverses dins de la setmana cultural. En aquest article us deixem les fotografies dels alumnes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial que han fet el taller de Little Chef i els grans de cicle mitjà i cicle superior que han fet un taller de Science.

[youtube]https://youtu.be/giI6Zp6sTEU[/youtube]

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les mones!

Tot i que ja fa uns dies que ha passat Pasqua avui us ensenyem les mones que vam fer amb els ous de xocolata que vam trobar a l’hort de la Tona.

Van ser boníssimes!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Pasqua!!!

Avui hem sortit fins a l’hort de la Tona a buscar ous de pasqua! Ha estat molt divertit!!

Que passeu tots una bona setmana santa!

 

Publicat dins de General | 1 comentari

Dia del pare

Aquest dissabte és Sant Josep i es celebra també el dia del pare. Tots els alumnes de l’escola han realitzat un detall pel seu pare. Seguidament us adjuntem les fotografies dels detalls que han fet els nens i nenes de cicle Superior, uns jocs del tres amb ratlla genials!!

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sessió de cine

Avui els més petits de l’escola han gaudit d’una sessió de cinema amb anglès, amb una  pel·lícula de les tres bessones i amb crispetes incloses!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

THE FAMILY SONG!

[youtube]https://youtu.be/oPF8Heqd2yw[/youtube]

Publicat dins de General | 1 comentari