Hem rebut la visita dels Mossos d’Esquadra

El dilluns 23 de novembre vam tenir la visita dels mossos d’esquadra de Valls.
Durant la setmana cultural del curs 2008/2009, els nens i nenes van rebre una conferència amb suport visual d’un Power-Point sobre les tasques que realitza el cos de policia nacional de Catalunya. D’aquesta manera, van aprendre que la seva feina no consisteix únicament en posar multes, sinó que també ajuden a les persones que demanen els seus serveis.
Enguany, per continuar coneixent l’ofici de mosso, ens han ensenyat les seves eines de treball més importants com són: el cotxe i la furgoneta. Els alumnes han pogut pujar als vehicles i observar tots els estris. La quitxalla es va emprovar les armilles reflectants, les armilles antibales, els escuts i els cascs antiavalots. També van parlar pel pocket amb un mosso que estava amagat. Un dels moments més divertits va ser quan van posar en marxa les sirenes i van deixar parlar alguns infants pel megàfon. Finalment, ens van explicar perquè servien les lots o “pirulos”, les llums blaves, els senyals, l’aparell que marca el teu nivell d’alcohol a la sang…. Els infants en tot moment van participar preguntant i oferint-se voluntaris per realitzar les activitats i s’ho van passar d’allò més bé!

Autores: Sònia i Cristina

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *