Campanya banc d’aliments

La cançó no oficial de la recollida.

CAMPANYA ESPECIAL BANC D’ALIMENTS ESTIU 2013
“LA FAM NO FA VACANCES”
Davant l’actual situació del Banc d’Aliments local, amb escassetat de productes, i amb una previsió d’increment de necessitats pel que fa al municipi, des de l’Ajuntament s’ha decidit posar en marxa una Campanya Especial d’Estiu de recollida de productes alimentaris destinats al Banc d’Aliments municipal sota el nom de “La fam no fa vacances”.
Actualment, el Banc d’Aliments municipal de Vallirana atén 622 persones del municipi que corresponen a 199 famílies. Entre aquestes persones hi ha 29 infants d’entre 0 i 1 anys, i 97 nens i nenes d’entre 2 i 8 anys. A aquest col·lectiu cal afegir-hi les 93 persones de 28 famílies que són ateses des del Banc d’Aliments de la Parròquia de Sant Mateu de Vallirana. En total, per tant, al municipi hi ha 715 persones de 227 famílies que són ateses pel Banc d’Aliments.
Amb la finalització del curs escolar diversos infants que tenen beques de menjador quedaran sense els àpats que fan a l’escola; això, per tant, incrementarà la necessitat d’abastir el Banc d’Aliments, sobretot pensant en tots aquests nens i nenes.
“La fam no fa vacances” és una campanya adreçada a les escoles del municipi, les entitats locals, i a tota la ciutadania, en 3 fases diferents. Aquesta campanya pretén recollir aliments com: llet, cereals, arròs, pasta i llegums.
En la primera fase es demana la implicació dels centres educatius locals perquè en la darrera setmana del curs puguin fer una recollida d’aliments incloent-t’hi les AMPES.
En una segona fase se sol·licitarà la col·laboració de les entitats locals per portar endavant aquesta campanya.
I, finalment, en una darrere fase es vol involucrar la ciutadania amb una recollida a establiments i altres punts del municipi durant el primer cap de setmana de juliol.
Al nostre web www.vallirana.cat es crearà un espai on s’inclourà tota la informació relativa a aquesta campanya i, puntualment, s’informarà pels mitjans municipals de les novetats.
Des de l’Ajuntament es posaran tots els mitjans per garantir l’èxit d’aquesta campanya, tan solidària com necessària, així com també,s’habilitarà un pressupost extra per poder fer vals d’alimentació fresca a les famílies més afectades, i alhora es confia plenament en l’esperit cooperador de tots els valliranencs i valliranenques.
Vallirana, 17 de juny de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *