RE-MIX

Aquests dies estem guardant joguines, canviant aules, repassant mitjanes…..i preparant el curs 2013-14.

Moltes gràcies a totes i tots per portar l’escola endavant.

Molta sort als qui comenceu nous camins.

Felicitats als que teniu la sort de quedar-vos i prepareu-vos, aquest equip té molta “marxa”.

 

 

“No és senzill saber cap a on has de marxar

Pren la direcció del teu cor

Mai no és massa tard per tornar a començar

Per sortir a buscar el teu tresor”

projecte de socialització

Benvolgudes famílies:

 

Com ja sabeu el projecte de socialització és fa per poder estalviar en la quota de llibres i per poder reciclar material, per portar-ho a terme es necessària la vostra col·laboració.

Aquests dies han vingut algunes mares i la presidenta de l’AMPA a fer la revisió de llibres, cal dir, que  de cara el curs vinent les famílies hauran de revisar millor els llibres. Volem agrair la col·laboració de les mares que han vingut i us animem a ajudar en aquest projecte.

Necessitem que algunes famílies vinguin al matí: dimarts 2, dimecres.3 i dijous 4 de juliol, per poder fer els lots dels llibres.

Les famílies que vulguin col·laborar que enviïn un e-mail a l’escola.

 

Us agraïm la vostra col·laboració

Patins en línia, tot un èxit.

Els alumnes de quart han dedicat els darrers dies de classe d’Educació Física a aprendre o aprofundir en l’aprenentatge dels patins en línia. Després de tres setmanes i algunes caigudes sense gaire importància, alumnat i mestre hem valorat molt positiva l’experiència i ja anem pensant en el curs vinent. Aquí teniu un resum del que han estat aquestes sessions de patinatge.

Campanya banc d’aliments

La cançó no oficial de la recollida.

CAMPANYA ESPECIAL BANC D’ALIMENTS ESTIU 2013
“LA FAM NO FA VACANCES”
Davant l’actual situació del Banc d’Aliments local, amb escassetat de productes, i amb una previsió d’increment de necessitats pel que fa al municipi, des de l’Ajuntament s’ha decidit posar en marxa una Campanya Especial d’Estiu de recollida de productes alimentaris destinats al Banc d’Aliments municipal sota el nom de “La fam no fa vacances”.
Actualment, el Banc d’Aliments municipal de Vallirana atén 622 persones del municipi que corresponen a 199 famílies. Entre aquestes persones hi ha 29 infants d’entre 0 i 1 anys, i 97 nens i nenes d’entre 2 i 8 anys. A aquest col·lectiu cal afegir-hi les 93 persones de 28 famílies que són ateses des del Banc d’Aliments de la Parròquia de Sant Mateu de Vallirana. En total, per tant, al municipi hi ha 715 persones de 227 famílies que són ateses pel Banc d’Aliments.
Amb la finalització del curs escolar diversos infants que tenen beques de menjador quedaran sense els àpats que fan a l’escola; això, per tant, incrementarà la necessitat d’abastir el Banc d’Aliments, sobretot pensant en tots aquests nens i nenes.
“La fam no fa vacances” és una campanya adreçada a les escoles del municipi, les entitats locals, i a tota la ciutadania, en 3 fases diferents. Aquesta campanya pretén recollir aliments com: llet, cereals, arròs, pasta i llegums.
En la primera fase es demana la implicació dels centres educatius locals perquè en la darrera setmana del curs puguin fer una recollida d’aliments incloent-t’hi les AMPES.
En una segona fase se sol·licitarà la col·laboració de les entitats locals per portar endavant aquesta campanya.
I, finalment, en una darrere fase es vol involucrar la ciutadania amb una recollida a establiments i altres punts del municipi durant el primer cap de setmana de juliol.
Al nostre web www.vallirana.cat es crearà un espai on s’inclourà tota la informació relativa a aquesta campanya i, puntualment, s’informarà pels mitjans municipals de les novetats.
Des de l’Ajuntament es posaran tots els mitjans per garantir l’èxit d’aquesta campanya, tan solidària com necessària, així com també,s’habilitarà un pressupost extra per poder fer vals d’alimentació fresca a les famílies més afectades, i alhora es confia plenament en l’esperit cooperador de tots els valliranencs i valliranenques.
Vallirana, 17 de juny de 2013

Can Bugunyà II

La setmana passada primer i segon van anar d’excursió, tot desafinat el sol i les altes temperatures. Tanmateix, vam agafar uns corriols i senders ben estrets i ombrívols pels quals arribar fins al nostre destí, l’ermità de Can Bugunyà. Vam parar a esmorzar a una cova i vam veure un forn de guix, i tot  seguit vam arribar a l’ermita, on vam aprofitar per jugar pels seus voltants. La tornada, però, el sol ja picava més i sort que el camí era de baixada. Els nens i nens s’ho van passar molt bé coneixent l’entorn més immediat a l’escola i del poble de Vallirana. Aquí en podeu veure unes quantes fotografies!

 

Socialització

Bon dia,

El plaç de socialització s’ha acabat, en el cas que algú s’hagi despistat ha de portar el paper el dilluns.

Algunes famílies ens han comentat que tenien dubtes amb els llistats  i el preu. El preu de socialització inclou els llibres de text i quadernets.

Cordialment

Escola Campderrós