Teatre: El carreró de les bruixes

Els nens d’educació infantil i cicle inicial hem anat al Teatre Municipal de Banyoles a veure l’espectacle “El Carreró de les Bruixes” de la companyia PocaCosa teatre. Hem rigut molt, hem après la llegenda de la bruixa Siseta de la catedral de Girona i hem pogut escoltar òpera!

Gen17_P4carreroBruixes01b

El carreró de les bruixes de l’aula de P4

Gen17_P4CarreroBruixes02b

El carreró de les bruixes de l’aula de P4

L’Estruga és una bruixa molt especial i ben diferent de les altres bruixes. Ella és polida i endreçada, es pentina, és ben educada  i té una veu preciosa amb la qual pot cantar òpera! Arriba al Carreró de les Bruixes amb moltes ganes de convertir-se en una bruixa professional i de quedar-s’hi a viure, però no li ha estat gens fàcil. No ha superat les proves que les altres bruixes li proposen: fer volar una escombra, preparar una poció per convertir una granota en príncep i convèncer a una altra bruixa que es mengi una poma enverinada. I per acabar-ho d’arrodonir, la seva estada al carreró ha coincidit amb un esdeveniment molt especial que ha complicat més les coses: l’ arribada de la bruixa Siseta convertida en pedra!