JORNADES CULTURALS AMB AVIS I ÀVIES

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquest any en fa 100 que en el nostre poble s’homenatja a la gent gran en un dels actes principals de la Festa del Roser. Ho vam celebrar el segon diumenge de maig, oferint als avis i àvies balls i danses tradicionals tal i com s’ha anat fent al llarg d’aquesta centena d’anys.

Arran d’aquesta significativa celebració hem preparat unes jornades culturals dedicades a la vellesa. Els nens i nenes, organitzats en grups d’edats diverses, han fet tallers amb avis i àvies que molt gentilment s’han ofert a col·laborar i a ensenyar-nos els seus coneixements.

Hem compartit amb ells estones dolces, tendres, divertides, imaginatives,…. i amb els seus records hem retrocedit en el temps. Uff! que diferent que era tot!

Moltes i moltes gràcies Lluís, Assumpció, Sabina, Carme, Montserrat, Josep, Ció, Quimeta, Clara, Esteve, Consol, Teresa i Rosa!!!

Inici de les jornades amb una xerrada oferta per Rosa Cortada sobre els 100 anys d’Homenatge a la Vellesa a Serinyà.

Punt de trobada dels grups a la Plaça de l’Ajuntament.

TALLER DE DANSES I CANÇONS

 TALLER DE CONTES I HISTÒRIES

TALLER DE JOCS DE TAULA

TALLER DE MANUALITATS

TALLER DE MELMELADA

TALLER DE PLOMA I TINTA

Punt final de les jornades: una forta pedregada!