TALLERS: LES PLANTES

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Buscant els companys de grup.

Al llarg del mes d’abril els infants de 3 a 7 anys han realitzat en els tallers un seguit d’activitats que tenien com a eix central el món de les plantes. Així doncs han buscat i rebuscat llavors en diferents hortalisses i fruites i les han posat a germinar; han après que les plantes necessiten terra, aigua i aire per viure i han plantat gespa en uns bonics testos; han observat, olorat, esmicolat,… unes quantes plantes aromàtiques i medicinals i s’han preparat una perfumada bossa d’olor;  i han descobert els tints vegetals d’ algunes plantes existents en l’arrel, la tija, la fulla, la flor o el fruit.