Cicle Superior a l’Auditori

Hem anat a veure i escoltar l’espectacle Això és jazz! interpretat per la Googy’s tribute band, una formació de cinc músics que va néixer per investigar en el jazz més tradicional i que busca la sonoritat més autèntica amb instruments com el banjo, el contrabaix i el washboard (una taula de rentar que s’hi afegeixen accessoris sonors com una paella vella, un timbre o una caixa xinesa).

When the saints go marxin’ in ha estat la primera cançó de l’espectacle com a màxim exponent de la música jazzística. La podem escoltar interpretada pel rei del jazz Louis Armstrong.

Hem escoltat una work song (que cantaven els esclaus mentre feien les feines del camp com la recol·lecció del cotó), un espiritual (cançó d’àmbit religiós que es cantava a les esglésies amb molt de ritme), blues, Ragtime (un fragment de: Maple leaf rag de Scot Joplin), fragment de Thats a Plenty, Petite Fleur i van acabar amb un swing anomenat Take the “A” Train.