Els de 5è us recomanem…

ARRIBA EL SR.FLAT

El llibre del Sr.Flat va sobre un nen que sempre es deixa els deures i sempre arriba tard, fins que un dia ha d’ anar a endreçar el magatzem de la biblioteca i allà hi troba un ninot. Llavors passen coses extraordinàries .

Jo m’ho vaig passar molt bé i tu també t’ho passaràs bomba.

Joel (10 anys)

Futbolíssims: El misteri del porter fantasma

En un equip de futbol d’una escola arriba un nen xinès… És un misteri molt emocionant. Jo us recomano aquest llibre perquè quan el llegeixes et passa el temps volant si entres a dins del conte,        t’ imagines com són els dibuixos, les persones…

Arnau (10 anys)

 

 

Un matí, en Llim es troba uns nois molt trapelles que tiren sal a sobre uns llimacs. Només en queda un, i aprofita per agafar-lo. A partir d’aquell dia tot li canvia. Se’n cuida d’ell cada dia; el temps va passant i el llimac cada cop es va fent més gros. Té uns poders extraordinaris i menja d’una manera molt rara. Una tarda, després de tornar de l’escola es troba una nota del llimac. Li demanava perdó, vés a saber què havia fet ara el llimac, va pensar, i a més…………….
Si voleu saber més coses busqueu a la biblioteca “Atac llimac” de Rubèn Montañá. I si us agrada aquest escriptor també ha publicat “La nena de l’arbre”.

Júlia (10 anys)