Visitem el Circ Cric

Hem anat a Sant Esteve de Palautordera a veure el Circ Cric situat en un bonic paratge de la reserva natural del Montseny.

Ens hem llevat ben aviat per poder arribar a l’hora al nostre destí, on unes grans petjades de pallasso ens han portat fins al Bosc d’en Bunyol Butaca. Aquí hem esmorzat, hem ballat i hem rigut de valent amb l’animació del gran pallasso Pep Callau, mentre anaven arribant altres grups d’escoles.

Per grups, cadascun amb un distintiu animal, hem pujat un trosset de camí fins a Camp Canal, seu del Circ Cric. A la Carpa Coluche hem gaudit de l’espectacle El despertar dels artistes, una representació de la vida dels artistes del circ on ens han explicat la importància dels entrenaments, de la concentració, de l’esforç, de la constància, de la col·laboració entre tots,…i la feina dels mossos de pista, dels tècnics de llum, dels tècnics de so,…

Després de dinar, també al bosc, hem entrat a una altra carpa, la Carpa Circ Cric on hem vist L’ Espectacle és a punt!, amb actuacions d’equilibristes, trapezistes i el genial pallasso Tortell Poltrona, tots ells guiats i presentats per la Senyoreta Titat. Acabada la representació ens han regalat un conte per l’escola que haurem d’anar passant d’aula en aula.

Hem acabat la jornada ben cansats, suats i acalorats, però també molt contents i amb unes noves i boniques vivències pel calaix dels records.