Diferents perspectives

Avui, a classe de plàstica, hem treballat diferents perspectives  a partir del dibuix d’un nino de peluix al natural. Hem treballat el dibuix al natural .

Primer dibuixaven el peluix que tenien al  davant i després dibuixaven la part del peluix que no tenien al davant , és a dir , l’altre costat. És evident que , a molts companys els ha costat dibuixar allò que no veien.

 

Amb aquest exercici treballem com la nostra posició física ens fa veure un mateix paisatge des de perspectives diferents segons el lloc des d’on el mirem. També treballem posar-nos al lloc de l’altre i imaginar que està veient.

Hem demanat  als alumnes  un esforç   mental i també ens ajuda  a entendre i  a tenir en compte que segons el lloc a on estem ubicats  respecte  l’ esdeveniment , les persones tindrem una imatge diferent d’aquest mateix esdeveniment i totes seran reals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *