Cala Montjoi

Per fi va arribar el dia d’anar de colònies. Ens ho vàrem passar d’allò més bé!! Vam fer un munt d’activitats, rocòdrom, nusos, estampació, tirolina, tir amb arc, canoes, jocs de platja, jaocs de nit, karaoke, discoteca… vam anar amb vaixell…!! Aquí podeu trobar un recull d’imatges de les nostres colònies de 6è.

Taller de neurones

Els companys de 3r d’ESO de l’Institut han vingut a l’escola a fer-nos una xerrada-taller de com funciones les neurones, com captem la informació i la transferim al nostre cos. Hem fet activitats dinàmiques per tal d’entre-ho molt millor i ens ho hem passat molt bé. Podeu veure un recull d’imatges de les activitats fent click sobre la imatge..

Visita a la ràdio

Aprofitant que estem fent el projecte de la ràdio a l’escola, aquest matí l’alumnat de sisè ha tingut el plaer de poder anar a visitar les instal·lacions de la Ràdio Argentona. En Miquel ens ha estat explicant com funciona i com tenen organitzada la ràdio ensenyant-nos totes les instal·lacions. I a més a més, en Ferran, locutor de la ràdio`, ens ha fet unes quantes preguntes en directe!!! Us deixem unes quantes imatges de la visita i l’enllaç del programa en el qual hem sortit!

RÀDIO ESCOLA ARGENTONA

Ara SÍ, després d’uns mesos de molt d’esforç i treball us podem presentar la nostra ràdio, Ràdio escola Argentona. Al logo, creat per la Carla, trobareu l’enllaç a les diferents seccions de la ràdio; podeu escoltar entrevistes, xafarderies, notícies, receptes de cuina, recomanacions musicals… Esperem que us agradi!!!

Recordeu, cada dimecres a la tarda nous episodis!

CosmoCaixa

El divendres 27 de gener vam anar a CosmoCaixa. Al museu vam fer dos tallers, “Fenomens elèctrics”, on l’electricitat va ser la protagonista dels nostres experiments i “CreACTivity” on vam deixar la nostra imaginació al poder.

Podeu veure el recull d’imatges tot seguit.

La Marató de TV3!

L’alumnat de 6è ja ha començat amb els preparatius per l’activat que realitzarà tota l’escola, el dilluns dis 5 de desembre, per recolzar a la Marató de TV3. Aquest any els diners recollits aniran destinats a la investigació sobre les malalties cardiovasculars.

Podeu veure un recull d’imatges tot seguit.