Treballant a l’aula!

CONCURS DE MULTIPLICAR

El 8 de novembre  vam fer el concurs de taules i  ens ho vam passar molt bé!!En Victor era el que posava  els punts i va ser molt divertit. Érem en Liam, en Pablo, la Daniela,  la Carla i en Victor. Hi havia companys i companyes  que se sabien totes les taules de multiplicar i altres més o menys. Alguns fallaven la del 3, d’altres  la del  4 i d’altres la del 7.El 19 de novembre,  a las 12:19, ens vam fer una foto amb totes les taules de multiplicar. Tots els dijous fèiem el concurs de taules de multiplicar. Sempre que ho fèiem   ens divertíem molt!!!.Cada setmana, quan fèiem grups pel concurs,  un nen havia d’ anar amb les nenes.

LLEGIM EN VEU ALTA   4tB      2020-2021

Primer l’ Isa ens va donar uns fulls per ordenar-nos i llegir en veu alta. Vem posar les cadires en fila i  vem mirar els fulls i depèn de quin ordre sigues ens vam asseure  a les cadires. Després vam llegir cadascú  i ens vam ordenar. Tot seguit  ens vam posar a les cadires i vam llegir en veu alta.

Ens va costar lo nostre, però ho vam fer i l’ Isa ens va dir que ho havíem  fet molt bé i es va posar molt contenta. I  moltes coses mes…

MULTIPLQUEM AMB  TOMÀQUETS

Tot va començar el dia  22  de  Octubre,    vam  collir molts tomàquets de  l’hort . Tots estaven molt verds amb una  punteta de color   vermell. Els vam posar  a  la taula  blanca i al cap de tres setmanes ja havien madurat. Vam col·locar els tomàquets seguint les taules de multiplicar:

3 x 7 = 21

3 x 4 = 12

2 x 6 = 12

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *