Excursió de fi de curs al “Jardí del vent Seré”.

EL curs ja gairebé s’acaba i l’excursió del proppassat dia 2 de juny n’era una de les cites obligades. Aquest curs  vam decidir passar un dia junts i fora de l’escola en el “Jardí del Vent Seré” de Sant Joan de Déu d’ Almacelles. Es tracta d’un entorn tranquil, que ens ofereix la possibilitat de poder realitzar jocs, esmorzars, escoltar música, passejar per un circuit on estimular els diferents sentits, entre altres coses. En definitiva, és una festa pels sentits!.

En el Jardí vàrem tocar i olorar enormes plantes aromàtiques, passar per damunt de diferents parterres, tocar l’aigua fresca de la font de pedra, apropar-nos a l’hort que ciuden amb tanta cura i descansar i dinar sota la pèrgola on també vam preparar bosses aromàtiques.

Finalment, volem agraïr l’atenció rebuda pel responsable de Sant Joan de Déu que ens va acompanyar durant tota la visita i ens va proporcionar tot l’ajut necessari.

BON ESTIU A  TOTS I TOTES![kml_flashembed movie="http://www.lleidaparticipa.cat//public/118/flash/jardi.swf" width="500" height="600" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *