EL MUSEU DELS HORRORS

El passat 29 d’octubre els membres de l’aula 4 del centre d’educació Aremi vam preparar una gran sorpresa per a la resta de companys de la nostra escola. I és que vam crear dins la nostra aula el Museu dels Horrors. Quina sorpresa van tenir els nostres companys i companyes, quan els hi vam dir que tenien que passar per dins del Museu de quatre en quatre i tancar la porta darrera seu. Si alguna cosa té de divertit el Halloween, és precisament això, que t’ho passes bé disfressant-te tot jugant a interpretar un paper ben diferent al que ens toca fer el dia a dia, tant per als professionals com per als alumnes de l’aula. Aquests, no cal dir-ho, es van fer un fart de fer ensurts i cridar als visitants del Museu. Que bé ens ho vam passar!!!! Només esperem que no es vengin de nosaltres.

A continuació us presentem alguns dels protagonistes del Museu dels Horrors

El Fantasma i la Bruja Maruja

El Fantasma i la Bruja Maruja

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *