ACTUALITZACIÓ DE DADES I CONFIRMACIÓ DE PLAÇA PEL CURS 2018-2019

Aquesta setmana rebreu, a través dels vostres fills/es, el full d’actualització de dades i de confirmació de plaça a la nostra escola pel curs 2018-2019. Cal que reviseu les dades personals, en especial els números de telèfon i que concreteu a qui pertany cada número. Aquest full s’ha de retornar ¨signat¨ a l’escola, abans del divendres 15 de juny. En el cas d’afegir-hi DNI o NIE cal que adjunteu una còpia del document.                                                                                                                                      També cal que ompliu, signeu i retorneu els fulls que s’hi adjunten:                                   – El full d’autorització dels drets d’imatge pel proper curs.                                             – El full de dades de salut.                                                                                               – El full d’autorització de sortides locals del curs 2018/2019                                       – El full d’autorització de l’AMPA                                                                                  Davant qualsevol dubte o aclariment, podeu passar per secretaria de l’escola o bé telefonar-nos al 972328013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *