Cantania 2018

Aquest dimarts 8 de Maig, un any més els alumnes de 5è han tingut la sort de poder participar a Cantània, amb un total de 863 nens i nenes cantant les mateixes cançons a l’Auditori de Barcelona.

Després de tot el curs preparant a l’àrea de música les cançons al voltant del tema de la creació de l’univers, i a l’àrea de plàstica els complements visuals i sonors, ha arribat el dia d’agafar l’autobús cap a Barcelona, visitar el Museu de la música i aprendre sobre com s’inventen els instruments, i després de dinar fer un únic assaig per oferir a les famílies assitents un magnífic espectacle que segur que no oblidaran.

Video https://drive.google.com/file/d/1u42KB8EYm2IOSBRAgK0lqOqJ7wFDP5uk/view?usp=sharin

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *