DENIP: Conscienciació sobre la fam i la desnutrició

Com que demà és el DENIP (Dia Internacional de la No-Violència i la Pau), hem estat fent algunes activitats a classe relacionades amb la fam que hi ha al món i les tasques que realitza l’ONG Save the Children per ajudar a les persones més desfavorides.

Gràcies a les polseres que hem fet a classe, hem pogut veure com és el braç d’una persona amb desnutrició aguda o crònica, i hem sigut conscients que som molt afortunats i afortunades del lloc on hem nascut.

Aquí us deixem un recull fotogràfic perquè vegeu el que hem fet! I demà, la cursa solidària!!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *