Segon trimestre, activitats singulars

Aquest segon trimestre a l’escola hem dut a terme un parell d’activitats ben especials. El 8 de març ens van montar un planetari al gimnàs de l’escola! Com a cloenda del projecte que estàvem fent sobre El Sistema Solar va ser magnífic! A més, ens van explicar un munt de curiositats sobre l’Univers que desconeixíem. Aquí teniu un recull d’imatges.

 

L’altra activitat va ser el 17 de març, St. Patrick’s Day. All the day speaking in english! Vam ballar el Boom Chika Boom, vam fer una manualitat amb un Leprechaun com a protagonista i a la tarda vam fer una recerca del tresor per posar a prova el nostre vocabulari en anglès i finalment trobar unes monedes de xocolata i una xapa molt xula! Va ser un dia ben singular.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *