SANT QUIRC: RASTRES I PAISATGE

Durant el mes de maig, la Montse d’Obaga S.L. va venir a fer-nos tallers d’entorn. El primer, va ser una sortida emmarcada dins el Projecte Apadrinem el nostre Patrimoni en el qual nosaltres vam decidir emmarcar Sant Quir pel lligam que hi ha entre aquest turonet, el poble i l’escola. Aquesta sortida va constar d’una gimcana de descoberta de rastres i paisatge de Sant Quir. En arribar a dalt, vam fer dos grups. Els més petits van dibuixar el què veien a través d’una “finestra màgica” i els més grans ho feien en parelles: un descrivia allò què veia i l’altra persona ho havia de dibuixar. En acabar, s’havia d’endevinar d’on es tractava i es canviaven la funció. Vam aprendre molt! Gràcies!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *