PLANTES DEL PATI

El segon dia que va venir la Montse de l’Obaga, vam dedicar-nos a treballar les herbes del pati. Ens va fer un joc de pistes per identificar-les. Vam treballar les fulles, les flors, el seu ús i aprofitament. Tal com es pot veure en les següents pàgines.
Durant la tercera sessió de treball amb la Montse, vam treballar els arbres i arbustos del pati de l’escola. Abans de començar, la Montse ens va ajudar a penjar un niu de MALLERENGA en un dels freixes. Quan ens vam posar a treballar amb els arbres i arbustos, vam utilitzar unes claus dicotòmiques per identificar les espècies que treballàvem. Abans de finalitzar la sessió vam fer un joc de la POL·LINITZACIÓ.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *