PARADA DE ROSES, LLIBRES I IMANTS

El dia 23 d´abril, diada de Sant Jordi vam fer una parada davant de l’Ajuntament d’Alins. Ens vam organitzar amb racons de treball. El primer que vaig fer, va ser una mandala de Sant Jordi. A continuació vaig anar a jocs de l´ordinador (de Sant Jordi). Més tard em va tocar anar a jocs de taula i lectures sobre Sant Jordi. Finalment vaig anar a la parada.

El meu pare em va comprar un llibre que es titula: SECRET KINDOM LA PLATJA DE PURPURINA

QUERALT 2n

A la tarda la Gemma i l’Alba ens van explicar uns contes molt bonics. Després vam berenar. Va ser una dia de Sant Jordi molt literari!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *