INVENTEM HISTÒRIES I EL RACÓ DEL CONTE

El dia 24 d’abril, l’Annabel, va venir a fer-nos un taller d’escriptura. Vam començar presentant-nos i després ens va explicar, com s’inventa una història. Al cap d’una estona, ens va explicar un conte d’un mitjó foradat.
Després va treure més objectes, que eren: una ampolla buida, un barret i un plomall. Aleshores ens vam inventar una història amb cada un d’ells. Amb el barret, ens vam inventar, el conte d’una nau, amb l’ampolla un vaixell i amb el plomall una història d’un plomall que volia ser cambrer i al final acaba sent l’escombra d’una bruixa.
En acabar, vam dibuixar el personatge del conte que més ens va agradar. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!!!

Alèxia i Júlia 3r

El dia 24 d’abril de 2014 l’Anabel ens va venir a fer un taller d’escriptura creativa. A les 11:30 del matí vam començar a fer el taller. Hi havia tres racons el racó de l’acció, el dels personatges i el del context. En el racó de l’acció vam parlar dels tipus d’històries que podien ser: de terror, de ciència-ficció, d’aventura…. Les qualitats que poden tenir els personatges com ara: pot ser invisible , pot ser màgic, pot ser fantàstic……
Al racó dels personatges cadascú va triar un objecte, amb aquestos objectes el Lluc es va disfressar de turista xinès, la Laia de policia, la Maria d’escaladora, el Pau d’una vella, el Sebastià de lladre i la Janet de gamberra. Entre tots, vam fer una estàtua sense deixar cap forat. Més tard vam decidir que si ens sobrava temps redactaríem una història on sortirien els personatges de que ens havíem disfressat.
Al racó del context vam fer uns passadissos on havíem d’experimentar les sensacions que sentíem en passar-hi i llavors endevinàvem el lloc on transcorria l’acció.
En acabar, vam fer cinc cèntims de la història que ens vam inventar.

Sebastià i Janet 6è

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *