ELS REGALS DEL REIS…

El dia 6 de gener ens van visitar els reis mags a l’escola d’Alins. Ens van donar jocs i molts llibres!!!!! Un dels llibres més divertits és el que tracta sobre dinosaures, pots barrejar la cua del Tiranosaure Rex amb el cap del Diplodocus, o amb altres dinosaures. Una cosa molt divertida és el llibre-joc titulat Còmic Cubik, està format per cubs, si els ordenes llegiràs contes bojos. Pots crear 10.077.696 històries!!!!! Pels nens/es més petits van portar menjar de plàstic per jugar a la cuineta. També ens van donar un atles-puzle dels animals del món, surten els països i a sobre els animals dibuixats a sobre el mapa, que és un puzle.També ens van donar un joc que es diu El Principto i tracta de crear un planeta. I ens van donar moltes més coses!!!!!

SEBASTIÀ I JÚLIA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *