ÚLTIM DIA ABANS DE LES VACANCES DE NADAL

Abans de marxar de vacances de Nadal, els nens i les nenes de l’escola vam passar un dia molt divertit. Al matí, vam estar tots junts padrins i fillols i vam fer un Pasapalabra de Nadal. Després de jugar una estona a jocs de taula i al pati, vam mirar una pel·lícula El conte de Nadal com si fóssim al cinema i, fins i tot, vam menjar crispetes!! Després de dinar, vam fer un karaoke de cançons nadalenques i, per últim, vam cagar la Tronca!! Bones Festes i que els Reis Mags siguin molt i molt rics!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ÚLTIM DIA ABANS DE LES VACANCES DE NADAL

  1. Ares diu:

    Caram quina festeta!! Amb tió, karaoke i micròfons i tot! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *